Πεύκη: Η στιγμή που ο πατέρας έμαθε την οικογενειακή τραγωδία [Pics, video]

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης (02.01.2020). Μητέρα, 32 ετών, πέταξε στον ακάλυπτο την πεντάχρονη κόρη της, που είχε αυτισμό, και στη συνέχεια η ίδια πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του τριώροφου οικήματος. Και οι δύο είναι νεκρές.

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που ο γιος της και πατέρας του κοριτσιού έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας. Όπως είπε, ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στο δρόμο νεκροί. “Είχαν ένα κοριτσάκι άρρωστο, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε”, είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά του παιδιού.

Ακούστε όσα είπε στο newsit.gr

“Δεν την γνώριζα προσωπικά. Ήξερα μόνο ότι έχει χωρίσει πρόσφατα και είχε ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες… Όταν έφτασα, έφευγε το ασθενοφόρο”, ανέφερε γείτονας της οικογένειας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 11.37. Αμέσως έσπευσε στο σημείο, όπου και απέκλεισε μέρος της οδού Κολοκοτρώνη, στην Πεύκη, για λίγη ώρα.

Γείτονας της οικογένειας ανέφερε πως η γυναίκα φαινόταν πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού εκτός από γείτονας δουλεύει και διανομέας και τους είχε πάει παραγγελίες πολλές φορες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Πηγή: newsit.gr