Πιάστηκαν στα χέρια για μια βάρκα-Στο Κέντρο Υγείας λουόμενη

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, αφού την ανέλκυσε κανονικά, στη συνέχεια έφυγε πριν την έλευση της αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, ενώ η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Πιάστηκαν στα χέρια λουόμενοι και ένας ιδιοκτήτης βάρκας όταν ο τελευταίος προσέγγισε την ακτή της Φούρκας στη Χαλκιδική και προσπάθησε να την ανελκύσει από σημείο που δεν υπήρχε γλίστρα. Ο ιδιοκτήτης της βάρκας το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Αυγούστου ζήτησε από τους λουόμενους να φύγουν από το σημείο και να απομακρύνουν από εκεί τα σταθμευμένα τους οχήματα διότι εμπόδιζαν την ανέλκυση της βάρκας.

Ωστόσο, μια παρέα λουόμενων αντέδρασε καθώς το σημείο είναι ακτή και δεν υπάρχει γλίστρα γεγονός που δεν επιτρέπει την ανέλκυση σκαφών. Ακολούθησε λεκτική διαμάχη ενώ λίγο αργότερα λουόμενοι και ιδιοκτήτης βάρκας πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός ιδιοκτήτης του σκάφους χειροδίκησε σε βάρος μιας νεαρής λουόμενης που ήταν μεταξύ των ατόμων που αντέδρασαν.

Οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, αφού το ανέλκυσε κανονικά, στη συνέχεια έφυγε πριν την έλευση της αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, ενώ η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Πηγή: ethnos.gr