Πήγε για το μεροκάματο & δε γύρισε ποτέ: Νεκρή “μπαμ & κάτω” μητέρα 2 παιδιών “βυθισμένο” στο πένθος όλο το νησί

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου μιας 52χρονης μητέρας από τη Μαγνησία, η οποία εργαζόταν στη Θάσο, έχει προκαλέσει θλίψη και ανησυχία. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί, ενώ είχε πεθάνει στον ύπνο της.

Μυστήριο με τον Θάνατο 52χρονης από τη Μαγνησία

Το ακριβές αίτιο του θανάτου της παραμένει αδιευκρίνιστο, με την οικογένειά της να περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να μάθει περισσότερα. Η γυναίκα είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο νησί για να εργαστεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και συναδέλφων, η 52χρονη ήταν σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση, χωρίς γνωστά προβλήματα υγείας. Καταγόταν από την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Στεφανοβικείου στη Μαγνησία.

Η Έρευνα των Αρχών

Οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Εξετάζουν τις δραστηριότητες της γυναίκας πριν πέσει για ύπνο, προσπαθώντας να ανασυνθέσουν την τελευταία της νύχτα.

Ως αποτέλεσμα της τραγικής απώλειας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη εκδήλωσή του, τιμώντας τη μνήμη της 52χρονης.

πηγή: enimerotiko.gr