«Ποδαρικό» της Easy Jet με 150 επιβάτες |Η πρώτη πτήση της σεζόν

Την πρώτη πτήση της φετινής τουριστικής περιόδου για τη Ζάκυνθο πραγματοποίησε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Easy Jet το μεσημέρι της Κυριακής.
H πτήση ν. 8745 μετέφερε τους πρώτους 150 επισκέπτες από το αεροδρόμιο του Gatwick του Λονδίνου και έφτασε στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου στις 13.58, ενώ το αεροσκάφος αναχώρησε 40 λεπτά αργότερα για να επιστρέψει στο Λονδίνο.
Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν Βρετανοί και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο νησί και θέλησαν να έρθουν από νωρίς για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν.

Να σημειωθεί ότι χθες ξεκίνησε επίσημα η τουριστική περίοδος για την Κέρκυρα και την Λευκάδα, καθώς αφίχθηκαν τέσσερις πτήσεις στο νησί των Φαιάκων (μία από το Λονδίνο και μία από το Βερολίνο της Easyjet, μία από Λονδίνο της British Airways και μία από Βιέννη της Laudamotion), ενώ στην Λευκάδα και την Πρέβεζα αφίχθησαν δύο πτήσεις της Easyjet από το Λονδίνο και το Βερολίνο.
Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αναμένονται δεκάδες πτήσεις προς τους παραπάνω προορισμούς από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις που θα μεταφέρουν εκατοντάδες τουρίστες.
Οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν μόλις έφτασαν στο νησί με δηλώσεις τους στην «ΗΜΕΡΑ» εξέφρασαν τη χαρά τους που ξεκίνησαν οι διακοπές τους σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και με λόγια αγάπης μίλησαν για τον τόπο και τη φιλοξενία των ντόπιων.

Μάρκς Ρούνς
«Ήρθαμε για διακοπές, είναι ένα όμορφο νησί και έχουμε έρθει πολλές φορές. Συνεχίζουμε να ερχόμαστε γιατί το αγαπάμε πολύ και μας αρέσει να περνάμε εδώ τον ελεύθερο χρόνο μας. Μας αρέσουν οι υπέροχες παραλίες και το νόστιμο φαγητό. Θα μείνουμε εδώ για τρεις εβδομάδες και πιστεύω ότι θα περάσουμε καταπληκτικά. Αγαπάμε πολύ τη Ζάκυνθο».

Τζον Ούλιον
«Έχω έρθει 20 φορές στη Ζάκυνθο, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πανέμορφο νησί. Είναι όλα τέλεια. Τα τοπία του, οι άνθρωποι και πολλά άλλα. Είναι ένα από τα καλύτερα καλοκαιρινά νησιά και πολύ φιλικό στους τουρίστες. Νιώθεις πολύ φιλόξενα και θέλεις να ξαναέρθεις. Δεν το συναντάς σε άλλες χώρες αυτό. Περνάω πραγματικά όμορφα και το διασκεδάζω να έρθω στη Ζάκυνθο».

Αναδημοσίευση από www.imerazante.gr