Πόλεμος στην Ουκρανία: Σοκαριστικό βίντεο στο Ιρπίν – Πυρά χτυπούν ένοπλους και αμάχους – Αναφορές για νεκρούς (πολύ σκληρές εικόνες)

Οι τραγικές στιγμές του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία για 11η ημέρα από τις 24 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας, αποτυπώνεται σε σοκαριστικό βίντεο από το Ιρπίν όπου ένοπλοι και άμαχοι δέχονται πυρά.

Χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ρουκέτα ή φλογοβόλο, στο βίντεο αποτυπώνεται η δραματική στιγμή που τα πυρά πέφτουν πάνω σε κόσμο στην πόλη Ιρπίν ενώ παράλληλα υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

 

Υπενθυμίζεται ότι στην πόλη Ιρπίν, η οποία βρίσκεται λίγο πιο έξω από το Κίεβο, οι κάτοικοι απομακρύνθηκαν από γέφυρα που ανατινάχτηκε. Η γέφυρα καταστράφηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τα ρωσικά στρατεύματα να κινηθούν προς στο κέντρο του Κιέβου. Επί επτά συνεχείς ημέρες, η πόλη βομβαρδίστηκε ανηλεώς, καθώς σφίγγει ο κλοιός για την ουκρανική πρωτεύουσα.

Οι εικόνες του Associated Press είναι συγκλονιστικές, καθώς οι άμαχοι κρύβονται για ασφάλεια κάτω από μια γέφυρα του ομώνυμου ποταμού ή προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στα χαλάσματα προκειμένου να ξεφύγουν.

Δείτε τις σκληρές εικόνες εδώ
Πηγή: ethnos.gr