Πολύτεκνοι Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Γιατί ευχαριστούν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ SUPER MARKETS ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολυτέκνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχαριστούν  θερμά την ΕΤΑΙΡΕΙΑ SUPER MARKETS ΚΡΗΤΙΚΟΣ για το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον τους, που εκδηλώθηκε με την ευγενική προσφορά τους προς τις πολύτεκνες οικογένειες.
Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει εκπτωτικές κάρτες, που μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέλη μας για την αγορά αγαθών από τα συγκεκριμένα SUPER MARKETS.
Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η οικονομική αυτή ελάφρυνση έχει τεράστια σημασία και οι πολύτεκνες οικογένειες έχουν ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην σκληρή καθημερινότητα.
Αντλούμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα από συνεργασίες όπως αυτή με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!
                       Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ            ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Καλούνται οι πολύτεκνες οικογένειες-μέλη του Συλλόγου  Πολυτέκνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης να προσέρχονται στο γραφείο μας Σπ.Λουκάτου 11 από Δευτέρα -Παρασκευή και ώρες 9π.μ.- 1μ.μ για να παραλαμβάνουν τις εκπτωτικές κάρτες , που μας έχουν προσφέρει τα SUPER  MARKETS ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Προτεραιότητα έχουν οι οικογένειες με ανήλικα παιδιά.
Αισθανόμαστε την  υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και πάλι τα SUPER MARKETS ΚΡΗΤΙΚΟΣ για την σημαντικότατη προσφορά τους στις πολύτεκνες οικογένειες και ευελπιστούμε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις.
                                                 Για το Δ.Σ.
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΟΥΛΟΣ           ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ