Πώς θα συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση για τις 2.909 μόνιμες θέσεις στους δήμους

Συνεχίζονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις στην προκήρυξη 4Κ/2020 με την οποία θα προσληφθούν 2.909 συνολικά άτομα ως τακτικό προσωπικό σε ΟΤΑ α’ βαθμού της χώρας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λήγει αύριο 17 Ιουνίου 2020.

Για τις θέσεις της εν λόγω προκήρυξης οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν – υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 4Κ/2020, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: «Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες», η οποία πραγματοποιείται με: Εγγραφή Νέου Χρήστη μέσω ΓΓΠΣ (τα προσωπικά στοιχεία συμπληρώνονται αυτόματα) ή Εγγραφή Νέου Χρήστη (με πλήρη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων από τους υποψηφίους) και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης, οι υποψήφιοι προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους». Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παρέχεται ειδικά σχεδιασμένος σύνδεσμος «Ξέχασα τον κωδικό μου» στη διαδρομή: «Πολίτες -> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».

Καταχώριση στοιχείων υποψηφίου

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση, δύνανται προηγουμένως να καταχωρίσουν τα προσόντα/ιδιότητές τους στις σχετικές καρτέλες του «Μητρώου» από τη διαδρομή: «Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μητρώο», προκειμένου να τα επικαλεστούν στη συνέχεια κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Ακολούθως οι υποψήφιοι, επιλέγοντας «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων», προβαίνουν στη δημιουργία νέας αίτησης επιλέγοντας «Νέα Αίτηση». Σε κάθε περίπτωση κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τον «Οδηγό Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για πολίτες» στην αρχική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), όπου παρέχονται ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας, βίντεο και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο.

Επίσης μπορούν να συμβουλεύονται τον Ηλεκτρονικό Οδηγό (e-οδηγός) της προκήρυξης. Στους υποψηφίους παρέχεται η δυνατότητα να προχωρήσουν στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, να την εκτυπώσουν, να εξέλθουν από την οθόνη της ηλεκτρονικής αίτησης και να επιστρέψουν στη λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Συνιστάται κατά τη συμπλήρωση της αίτησης να γίνεται αποθήκευση των δεδομένων κατά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι πέραν των δέκα λεπτών. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν με ακρίβεια και πληρότητα τα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης που αντιστοιχούν στα προσόντα, τις ιδιότητες ή τα κριτήρια της υποψηφιότητάς τους.

Ο υποψήφιος αναγράφει στην ηλεκτρονική αίτηση, κατά σειρά προτίμησης, τους κωδικούς των θέσεων στις οποίες επιθυμεί να διορισθεί, εφόσον κατέχει τα γενικά και απαραίτητα προσόντα διορισμού. Επειτα πρέπει να δηλώσει τα προσόντα (διδακτορικό, μεταπτυχιακό, εμπειρία, δεύτερος τίτλος σπουδών κ.λπ.) στις αντίστοιχες θέσεις της ηλεκτρονικής αίτησης και στο πεδίο «ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ» προκειμένου να μοριοδοτηθεί για τα κριτήρια αυτά. Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση».

18 γιατροί στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του έργου «Δημοτικά Ιατρεία για ευπαθείς ομάδες στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών», ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 18 γιατρούς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν: Α) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, με προγραμματισμένο ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία (τηλ. επικοινωνίας 2310639355), Β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης-Συκεών, Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2, Γ ΚΑΠΗ Συκεών 2ος όροφος, υπ’ όψιν κ. Αλεξίου Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310639355). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 1/7/2020.

41 γεωπόνοι σε 7 περιφέρειες

Γεωπόνους για το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2020 προσλαμβάνουν επτά περιφερειακές ενότητες.

Αναλυτικά ανά περιφέρεια θα προσληφθούν: 5 στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων, 2 στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, 4 στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, 2 στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, 5 στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, 7 στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και 16 στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Για την κάλυψη της θέσης ζητούνται: α) Πτυχίο ή δίπλωμα Γεωπόνου Τμήματος: Αγροτικής Ανάπτυξης ή Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης ή Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ή Βιοτεχνολογίας ή Γεωπονίας ή Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ή Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας ή Γεωργικής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας ή Γεωργικής Οικονομίας ή Γεωργικών Βιομηχανιών ή Εγγείων Βελτιώσεων και Γεωργικής Μηχανικής ή Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής ή Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ή Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ή Ζωικής Παραγωγής ή Φυτικής Παραγωγής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, β) Βεβαίωση Συνδρομής Νόμιμων Προϋποθέσεων Εναρξης Ασκησης του Γεωτεχνικού Επαγγέλματος ειδικότητας Γεωπόνου ή Βεβαίωση Ασκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος ειδικότητας Γεωπόνου.

2 Κοινωνικοί Επιστήμονες στον Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ΠΕ Κοινωνικών Επιστημόνων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του Υποέργου «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης» της πράξης «Κέντρα Κοινότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (09) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ». Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

2 πτυχιούχοι στον Δήμο Νέας Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ακολούθως: 1 ΠΕ Ψυχολόγος και 1 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Επιστήμονας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και [email protected].

Από το ένθετο «Αγορά Εργασίας» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο