Πότε θα έχουμε κλειστά σχολεία, το νέο τριήμερο μετά την 28η Οκτωβρίου

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ήταν απλώς η αρχή: Ποιες αργίες απομένουν ως το τέλος του χρόνου και πότε θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Η φετινή 28η Οκτωβρίου πέφτει Δευτέρα, γεγονός που σημαίνει ότι οι μαθητές θα απουσιάσουν και από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, λόγω σχολικών γιορτών και εκδηλώσεων.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία για άλλο ένα τριήμερο διάλειμμα με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό θα γίνουν προκαταβολικά, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Και έτσι, πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα: Όπως κάθε χρόνο, τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν δύο μέρες πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα πάνε κανονικά στο σχολείο εκείνη τη Δευτέρα και, ανάλογα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου, ίσως παρακολουθήσουν λίγες ώρες μάθημα και στη συνέχεια συμμετάσχουν σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τις 24 Δεκεμβρίου 2024 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2025, με τους μαθητές να επιστρέφουν στις τάξεις την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2025.