Προκαλεί ο συνήγορος Μιχαλολιάκου: «Ξυπόλητοι Έλληνες έκαναν την αντιφασιστική συγκέντρωση»

Σε αθλιότητες κατά του δημοκρατικού κόσμου και των διαδηλωτών της μεγαλειώδους αντιφασιστικής συγκέντρωσης στο Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη, επιδόθηκε ο συνήγορος του καταδικασθέντα ως αρχηγού της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Φωνάζανε οι «ξυπόλητοι»

Ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, αναφέρθηκε στον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης, κάνοντας λόγο για «ξυπόλητους Έλληνες που βρέθηκαν έξω και φωνάζανε».

Υπενθυμίζεται ότι χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο την Τετάρτη το πρωί ανταποκρινόμενοι στα καλέσματα φορέων και κομμάτων να απαιτήσουν την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και την φυλάκισή τους για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει.

«Ο λαός απαιτεί, οι ναζί στη φυλακή» ήταν ένα από τα συνθήματα που κυριάρχησαν, ενώ οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης η απόφαση του δικαστηρίου που αναγνώριζε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Ωστόσο εκείνη τη στιγμή επενέβησαν τα ΜΑΤ και χτύπησαν απρόκλητα με σκοπό να διαλύσουν τη συγκέντρωση και παρά τους ισχυρισμούς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της αστυνομίας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνάντησε τη μήνι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που ζήτησαν την παραίτησή του.

Ένοχος, φασίστας και ρατσιστής

Την ίδια ώρα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου από την οποία απουσίαζε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα που τον βαραίνουν, όπως είναι αυτά της ένταξης, συμμετοχής και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρύβεται και μέχρι στιγμής έχει δώσει σημάδια ζωής μόνο μέσω των social media όπου εμφανίζεται μέχρι τέλους ως φασίστας και ρατσιστής.

«Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας» έγραψε ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: aftodioikisi.gr