Προσέξτε τα παιδιά σας, μετά την 20χρονη, κρεμάστηκε 22χρονος στην Πάτρα και 17χρονος στο Ηράκλειο, τι συμβαίνει;

Σε σοκ βρίσκεται η κοινότητα της Πάτρας μετά τον τραγικό θάνατο ενός 22χρονου, ο οποίος κρεμάστηκε από κολώνα της ΔΕΗ με μια αυτοσχέδια θηλιά, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο από την Αρόη προς το Γηροκομειό της Πάτρας.

Ο νεαρός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πήγε με το αυτοκίνητό του στο σημείο και ύστερα κρεμάστηκε από κολώνα της ΔΕΗ με αυτοσχέδια θηλιά

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) σε οικισμό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, στην επαρχία Μονοφατσίου στο Ηράκλειο.

Ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας μόλις 17 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, το αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο από τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τον μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο ανήλικος φέρεται ότι αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Αίγινα, θάνατος 20χρονης

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της, καθώς ζούσαν όλοι μαζί.

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στη μητέρα όσο και στην ίδια τη 20χρονη.

Η 20χρονη αφού σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε, κατευθύνθηκε προς το σπίτι και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει».

Ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Για την ώρα πάντως φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: https://apotis4stis5.com/