Πρωτοφανείς βανδαλισμοί σε σχολείο στην Κεφαλονιά: Ούρησαν πάνω σε υπολογιστές

Χτύπησαν εις διπλούν  οι δράστες στα Διλινάτα της Κεφαλονιάς – Οι εισβολείς έσπασαν την πίσω πόρτα του σχολείου, έβαψαν με σπρέι στους τοίχους, άδειασαν τους πυροσβεστήρες μέσα στις αίθουσες και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι στα Διλινάτα της Κεφαλονιάς, μετά την διπλή επιδρομή βανδάλων που έγινε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο διθέσιο σχολείο της περιοχής.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν το απίστευτο θράσος να ουρήσουν επάνω στους υπολογιστές!

Η πρώτη εισβολή έγινε το βράδυ του Σαββάτου και κλήθηκαν αστυνομικοί για να καταγράψουν τις ζημιές που προκάλεσαν οι άγνωστοι δράστες και να πάρουν αποτυπώματα για να τους αναζητήσουν. Μόλις έφυγαν, όμως, οι βάνδαλοι επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας νέο γύρο καταστροφών!

Οι εισβολείς έσπασαν την πίσω πόρτα του σχολείου, έβαψαν με σπρέι στους τοίχους, άδειασαν τους πυροσβεστήρες μέσα στις αίθουσες και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στον εξοπλισμό, κυρίως στους υπολογιστές όπου έκαναν ακόμη και την… ανάγκη τους! Οι βανδαλισμοί έχουν θορυβήσει την τοπική κοινωνία, που ζητά να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Αναδημοσίευση από protothema.gr