Πτώμα στην Κυπαρισσία: Είναι τελικά η Μόνικα Γκιούς; «Ο σύντροφος της την είχε στείλει 19 φορές στο νοσοκομείο»

Τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (01.0.2021) θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, περιμένουν οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος. Αύριο (σ.σ. Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου), πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Στην αυλή ενός σπιτιού βρέθηκε τσιμεντωμένη μια γυναίκα, με τις διωκτικές αρχές να προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα κομμάτια της υπόθεσης. Όπως εκτιμούν, η σορός ανήκει στη 42χρονη Μόνικα Γκιούς, η οποία έμενε εκεί με τον 39χρονο σύντροφο της Π.Τ, που πλέον αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές σε Ελλάδα και σε Ρουμανία.

Το πιο πιθανό από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι ο 39χρονος άνδρας να σκότωσε τη 42χρονη σύντροφο του και να την έθαψε στην αυλή του σπιτιού, όπου έμεναν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια στην Κυπαρισσία. Μάλιστα, στη συνέχεια έριξε καινούργιο τσιμέντο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προκειμένου να κρύψει την αποτρόπαια πράξη του.

«Την έσπαγε στο ξύλο»

Τα ίχνη του από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και εξαφανίστηκε η 42χρονη γυναίκα, έχουν χαθεί. Οι συγγενείς της Μόνικας Γκιούς πιστεύουν ότι ο 39χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού. Τον περιγράφουν ως ένα πολύ βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε βάναυσα τη σύντροφο του, η οποία είχε επισκεφθεί 19 φορές το νοσοκομείο, τον τελευταίο ένα χρόνο, προκειμένου να την περιθάλψουν.

«Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν από δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι, και μου είχε πει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Μόνικα. Ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά, την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», λέει στο newsit.gr η ξαδέρφη της Μόνικας Γκιούς, Μιχαέλα Μπόρος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ/ Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr