Πυροβολισμοί σε μαγαζί στην Βάρης – Κορωπίου! «Μυρίζει»… ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Και ξαφνικά… πυροβολισμοί σε αρτοποιείο στην Βάρης – Κορωπίου! Μηχανή έφτασε στο πάρκινγκ της επιχείρησης και ο συνοδηγός άνοιξε πυρ εναντίον ενός άνδρα. Στο Ασκληπιείο δίνει μάχη για την ζωή του το θύμα.

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, 27.07.2020, στην λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, όπου “έπεσαν” πυροβολισμοί!

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 21.20 το βράδυ, λίγο πιο πάνω από το σημείο όπου βρίσκεται η Σχολή Ευελπίδων, επί της Βάρης – Κορωπίου.

Εκεί βρίσκεται ένα αρτοποιείο, όταν ξαφνικά έφτασε στο πάρκινγκ της επιχείρησης μια μηχανή, με τον συνοδηγό να ανοίγει πυρ εναντίον ενός Έλληνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, το θύμα πυροβολήθηκε στο στομάχι κι έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας, όντας σε σοβαρή κατάσταση.

Με βάση το ρεπορτάζ, φέρει ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή και τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση

Οι πυροβολισμοί και οι νέες πληροφορίες

Όσο περνά η ώρα, τόσο… τρέχει και το ρεπορτάζ του newsit.gr, σύμφωνα με το οποίο το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές.

Με τα έως τώρα δεδομένα, οι αστυνομικοί θεωρούν πως το περιστατικό συνδέεται με τις… οδούς της νύχτας και το σενάριο του “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών” μοιάζει αυτή την ώρα το πιο πιθανό.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Πηγή: newsit.gr