Πυροβολισμοί στη Νέα Ερυθραία: «Βοήθεια, πεθαίνω» – Η περιγραφή του φονικού από αυτόπτη μάρτυρα

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα στο newsit.gr για το φονικό στην Κηφισιά και συγκεκριμένα σε μια ήσυχη γειτονιά στη Νέα Ερυθραία.

Ο δράστης φαίνεται πως γνώριζε τα δυο θύματα, οι οποίοι ήταν κάτοικοι της γειτονιάς, ιδιαίτερα αγαπητοί και την ώρα του φονικού έκαναν έργα φυσικού αερίου σε ένα σπίτι.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας συγκλονίζει με την περιγραφή του στο newsit.gr καθώς όπως τονίζει «ήμουν απέναντι από το συμβάν. Άκουσα 6-7 πυροβολισμούς γύρω στις 10 παρά τέταρτο. Αμέσως κατεβαίνω κάτω και βλέπω έναν άνθρωπο να φωνάζει βοήθεια πεθαίνω και έναν άλλο να είναι ελαφρότερα χτυπημένο. Είχε χτυπηθεί ο άνθρωπος στον θώρακα και στην κοιλιά με 6-7 πυροβολισμού. Δεν ξέρω τι όπλο ήταν και ο δράστης δεν φάνηκε».

Στη συνέχεια αναφέρει «φωνάξαμε το 100, φωνάξαμε και το ΕΚΑΒ και ήρθαν τους παρέλαβαν. Οι τραυματίες ήταν στο πεζοδρόμιο. Έκαναν έργα φυσικού αερίου στο απέναντι σπίτι. Εδώ και δυο μήνες βάζουν φυσικό αέριο τα σπίτια σε αυτή την οδό. Το περιστατικό έγινε απέναντι από το σπίτι μου και είδα τη σκηνή».

«Τα παιδιά είναι γείτονες και έκαναν εργασίες για φυσικό αέριο στο απέναντι σπίτι, ενώ ο δράστης έμενε 70 μέτρα πιο πάνω. Δεν είχα παρτίδες μαζί του ενώ μετά την επίθεση φώναζε ”για να μάθετε, για να μάθετε”. Τους γνώριζε».

Και άλλος κάτοικος της περιοχής μίλησε στο newsit.gr και όπως είπε «έπεσαν 5-6 πυροβολισμοί, τρία ασθενοφόρα πέρασαν και αστυνομικοί έλεγαν πως απλώς ήταν τραυματισμένοι».

Το χρονικό του φονικού στην Κηφισιά

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε μια ήσυχη γειτονιά στη Νέα Ερυθραία στην Κηφισιά. Οι δυο άνδρες έκαναν εργασίες φυσικού αερίου όταν ξαφνικά δέχθηκαν πυροβολισμούς από έναν άνδρα που έμενε 70 μέτρα πιο κάτω.

Ο δράστης πήρε το όπλο του και πυροβόλησε τους δυο άνδρες από κοντινή απόσταση τουλάχιστον πέντε φορές. Σαν να μην έφτανε αυτό έφυγε από το σημείο και επέστρεψε σπίτι του για να γεμίσει και πάλι το όπλο και να πυροβολήσει ξανά. Την ώρα που πλησίαζε και πάλι τους δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία με αποτέλεσμα να τρέξει προς το σπίτι του, αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή. Στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς χωρίς να προβάλλει αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φώναζε «μου έχει κάνει μάγια» και πως «με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω». Μάλιστα σύμφωνα με κάποιους γείτονες είχε προβληματική συμπεριφορά και είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη γειτονιά.

Πηγή: newsit.gr