“Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να προστατεύει τους εργαζόμενους κατα την διάρκεια της εργασίας τους ,στο χώρο εργασίας τους από μαφιόζοκες επιθέσεις “

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2019 για τον ξυλοδαρμό συναδέλφου και απόφασισε ομόφωνα τα παρακάτω
⦁ Καταδικάζουμε την πρωτόγνωρη μαφιόζικη επίθεση εναντίον του συναδέλφου στο εργασιακό του χώρο την ώρα που εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα . Ο εν λογω συνάδελφος είναι αναπληρωτής Δ/ντης με απόφαση Δημάρχου , όταν μετακινήθηκε αυθαίρετα , η επιλεγμένη από τα αρμόδια οργανα Δ/ντρια της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφ/νιας .
⦁ Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να προστατεύει τους εργαζόμενους κατα την διάρκεια της εργασίας τους ,στο χώρο εργασίας τους από μαφιόζοκες επιθέσεις .
⦁ Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από το γεγονός , στη μικρή μας κοινωνία δεν πρέπει να επιτρέψουμε την δράση εγκληματικών ομάδων .
⦁ Καταγγέλουμε την τραμπούκικη επίθεση στο συνάδελφό μας και καλούμε τους συναδέλφους απρόσκοπτα , χωρίς φόβο να εκτελούν τα καθήκοντάτους προς την κοινωνία της Κεφ/νιας .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σταματούλα Τσιμάρα Ιωάννης Μικελάτος