“Έφοδος” στο Λύκειο Σαμης-Στοχος ο Παναγής Βασιλατος (pics)

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ!

To βράδυ της περασμένης Κυριακής είχαμε «έφοδο» στο Λύκειο Σάμης! Η έφοδος δεν ήταν από τις «συνηθισμένες» χουλιγκανικού τύπου επιχειρήσεις, μια και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια είχαμε και σαφή «πολιτικά» μηνύματα! Δεν είχανε περάσει 24 ώρες από τη στιγμή που είχε δει το φώς της δημοσιότητας κείμενό μου με το οποίο εξηγούσα για ποιους λόγους συμμετέχω ως υποψήφιος σύμβουλος στον περιφερειακό συνδυασμό της ΑΝ.Α.Σ.Α και τα φασιστοειδή των δυο άκρων ενώσανε τις δυνάμεις τους και συνυπέγραψαν τους «βαθύτατα πολιτικούς χαρακτηρισμούς» για το πρόσωπό μου τους οποίους είχαν «αναρτήσει» στον ταλαίπωρο τοίχο του Λυκείου/Γυμνασίου! Οι χαρακτηρισμοί, μάλιστα , συνοδεύτηκαν και από την προτροπή να καταψηφιστεί ο μ@%$#;ς! Και για να μην υπάρχει αμφιβολία για το ποιος ήταν ο «εκλεκτός» ρίξανε και μια ολίγη από γιαούρτι στο τζάμι του αυτοκινήτου μου την Δευτέρα το πρωί!!
Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι ήμουν ο μοναδικός στόχος αυτής της «ανορθογραφίας» όχι ως διευθυντής του Λύκειου, αλλά ως πολιτικό πρόσωπο μια και κάτω από τις «ομορφιές» υπήρχε η γνωστή υπογραφή των φασιστοειδών όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που σας στέλνω –και τις οποίες στέλνω για να μην ισχυριστεί κανείς πως πρόκειται για «παραμύθιασμα» !
Δεν πρόκειται για την κλασσική αντίδραση μαθητών απέναντι στην «καθηγητική αυθαιρεσία»!
Το θαυμαστό «βάθος των πολιτικών επιχειρημάτων», αλλά και το είδος και ο τρόπος δράσης μιας μικρής, εκτιμώ, ομάδας νεαρών ατόμων, αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, για την κοινωνική πλειοψηφία ένα ισχυρό μήνυμα το οποίο δεν πρέπει να το αφήσει «να πέσει χάμω», το οποίο πρέπει να την απασχολήσει σοβαρά!
Το φιδάκι έχει βγει από το ΑΥΓΌ ΤΟΥ !
Όσο για μένα ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ , ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ!

ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΤΑΚΗΣ
Υποψήφιος Σύμβουλος με την ΑΝ.Α.Σ.Α