“Έσβησε” γνωστός Έλληνας ηθοποιός: “Εντελώς ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του…”

Μια είδηση την οποία και έκανε ευρέως γνωστή, μέσα από τα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε μια εικόνα του αείμνηστου συναδέλφου του την οποία και συνόδευσε με το εξής κείμενο.

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δυο αποχωρήσεις. Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος, ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του. Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο ΚΑΘΡΕΠΤΗ της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ».

Παράλληλα δε, μέσα από την ίδια ανάρτηση, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό ακόμα έναν θάνατο ηθοποιού.

Ο λόγος για την Σεσίλια Παπάζογλου – Φορστ η οποία και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. «Και η 96χρονη Σεσίλια Παπάζογλου – Φορστ με την μακρά ιστορία , αφού διασώθηκε από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου είχε εγκλειστεί με τον Αυστριακό κομμουνιστή πατέρα της κι έφθασε πεζή στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εντάχθηκε στους νεανικούς περιοδεύοντες θιάσους».

«Εκεί γνώρισε τον Γιάννη Δαλιανίδη, την Μάρθα Καραγιάννη κι υπήρξε το πρώτο κορίτσι του Κώστα Βουτσά που τους ξαναέφερα σε επαφή 60 χρόνια μετά και συνδέθηκαν ξανά με μεγάλη αγάπη. Η Σεσίλια ήταν μεγάλη ευεργέτης του ΤΑΣΕΗ κι υπέροχη γυναίκα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του».

πηγή zappit.gr