“Λίφτινγκ” στο Δημοτικό Σχολείο Πόρου

Μια ακόμη χρονιά η συνεργασία Δήμου και Ιχθυοτροφείων συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία αποδίδοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για τα Σχολεία της Κεφαλονιάς.
Οι παρεμβάσεις ξεκίνησαν από το Δημοτικό Σχολείο του Πόρου.
Λίγο πριν το τέλος της περσινής σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Πόρο παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Σολωμού Σπυρονικόλα του Αντιδημάρχου και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/ΘΜΙΑΣ κ. Κατσιβέλη Γιώργου της Μηχανικού του Δήμου κ. Μενετάτου Ελένης εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και του Διευθυντή του Σχολείου και μέλους του ΔΣ της Σχολικής κ. Βερβέρη Δημήτρη.
Τέθηκαν τα θέματα που απασχολούσαν το Σχολείο και ως απόλυτης προτεραιότητας επιλέχθηκε η αντικατάσταση της στέγης αφού είχε πολλά προβλήματα και όταν έβρεχε έμπαιναν νερά στις αίθουσες.
Τότε οι δύο εκπρόσωποι του Δήμου δεσμεύτηκαν να πραγματοποιηθεί το έργο με δαπάνες της Σχολικής Επιτροπής.
Στην πορεία το Σχολείο επιλέχθηκε από τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ως ενα από τα πολλά που θα συνεισφέρουν όπως κάθε χρόνο στις συντηρήσεις τους , συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με το Δήμο.
Έτσι η δαπάνη μοιράστηκε μεταξύ Σχολικής και Ιχθυοτροφείων.
Σήμερα τρεις μήνες μετά οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και το Σχολείο παραδόθηκε στους Δασκάλους και τους μαθητές με νέα στέγη μονωμένη και βάφτηκε εξωτερικά με πρωτοβουλία του Διευθυντή.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι μόνο η συνεργασία και οι σύμπραξη όλων των δυνάμεων μπορεί να αποδώσει.
Να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς για μια ακόμη φορά για την πρωτοβουλία τους αυτή και την επιλογή τους να στηρίξουν τα σχολεία.