“Μην ανησυχείτε για μένα”! Τι είπε η κυρά Ρηνιώ στους διασώστες όταν της πρότειναν να εγκαταλείψει την Κίναρο

Η μοναδική κάτοικος της νήσου Κίναρος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες κάτι που προκάλεσε την έντονη ανησυχία των οικείων της που απευθύνθηκαν στις αρχές. Ένα Super Puma σηκώθηκε από τη Ρόδο για να φτάσει στο νησί παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και βρήκε τελικά την κυρά Ρηνιώ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της και καθόταν μόνη της όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα όταν τις είπαν να την μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος στη Ρόδο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότησης και στις τηλεπικοινωνίες στη νησίδα Κίναρος, αυτή αρνήθηκε.

Μάλιστα τους είπε πως έχει μερικές προμήθειες για να περάσει τις επόμενες ημέρες στο νησί μέχρι να περάσει αυτό το κύμα κακοκαιρίας. “Μην ανησυχείτε για εμένα”, είπε χαρακτηριστικά στους διασώστες και αρνήθηκε να φύγει από το νησί. Θέλει να παραμείνει εκεί όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αιγοπρόβατά της τα οποί βγάζει στο νησί και είναι αυτά που της κρατάνε συντροφιά μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Tο ευχαριστώ της κόρη της

Η κόρη της κυρά Ρηνιώς μέσω facebook έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους είχαν αγωνία για την τύχη της μητέρας της. “Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκαν την αγωνία για την μητέρα μου. Τέλος καλό όλα καλά”. 

Πηγή: newsit.gr