“Βόμβα” Τσελέντη: “Αύριο συλλαμβάνομαι…”

«Δυστυχώς είναι αλήθεια»

Για όσους δεν το γνωρίζεται, αύριο συλλαμβάνομαι για το περσινό πρωταπριλιάτικο ψέμα μου κατόπιν μηνύσεως του Εισαγγελέα Αιγαίου κ. Τσορμπατζόγλου, και απ´ ότι πληροφορήθηκα θα μεταφερθώ στις αγροτικές φυλακές Λάρισας μέχρι τη δίκη μου.

Στην ουσία αλήθεια είπα, η τρύπα που είχε ανοίξει κάτω από τη Σαντορίνη βούλωσε και εν μέρει όπως θα διαβάσατε στα ΜΜΕ είχαμε πτώση της στάθμης της θάλασσας. Δυστυχώς όμως το φαινόμενο ξαναεμφανίστηκε ανοικτά στο Ιόνιο πριν λίγες ημέρες (ξύπνησε το πράσινο πετροφάγο τέρας) και προβλέπω να πηγαίνουμε οδικώς στην Ιταλία αφού θα αδειάσει η Αδριατική.

Δυστυχώς ζούμε στη χώρα όπου ποινικοποιούνται οι παραδόσεις και αφήνονται ελεύθεροι οι σεισμοπροφήτες που τρομοκρατούν το κόσμο, οι σωματέμποροι και βιαστές ανηλίκων, ο αεροπαγήτης που πότιζε κόκα ανήλικους αλλοδαπούς για να τους εκμεταλλευτεί σεξουαλικά κλπ. κλπ.

Η δίκη μου αναμένεται τέλος Ιούλη και δεν θα έχω τη δυνατότητα να αναρτώ στο FB μέχρι τότε. Ίσως βρω όμως κανένα λαθραίο κινητό από αυτά τα παράνομα που κυκλοφορούν κατά δεκάδες στις φύλακες και να επικοινωνώ που και που με αναρτήσεις μου μαζί σας. Ελπίζω να μη καταδικαστώ τον Ιούλιο και να αθωωθώ .

Θα χαρώ να με επισκεφθείτε στο κελί μου να μου φέρνετε μπανάνες (όχι Chikita αλλά Άρβης). Άλλωστε σε μια μπανανία ζούμε.

(**) https://www.thetoc.gr/…/parembasi-tou-eisaggelea…/…