“Υπερίων”: Με μεγάλη επιτυχία το παζάρι (pics)

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»σας γνωστοποιεί ότι το παζάρι της Ένωσής μας, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο μας στο Λογγό το Σάββατο 07 και την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου, επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και είχαμε επισκέπτες από ηλικίας ενός έτους και άνω των εννενήντα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του φετινού μας παζαριού. Ευχαριστούμε τους ωφελούμενους του Κέντρου μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους. Δημιουργίες που έκλεψαν την παράσταση και τα θερμά συγχαρητήρια από όλους τους επισκέπτες του παζαριού.

Ιδιαίτερα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ακούραστους εθελοντές μας που με ιδιαίτεροζήλο, αγάπη και μεράκι κάθε χρόνο προσφέρουν τις χειροποίητες κατασκευές τους.

Εδώ αναφέρουμε τα ονόματα των εθελοντών μας:

ΓΑΛΥΦΟΥΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΕΥΤΥΧΙΑ

ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΚΑΤΣΑΪΤΗΕΛΠΙΔΑ

Κ.Δ.Α.Π.  «Η ΣΤΕΓΗ»

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΥΒΟΥΛΑ

ΛΑΔΑΜΑΡΙΑ

ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥΕΥΑ

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΥΚΑΡΜΕΝ

ΜΑΡΟΥΛΗΕΙΡΗΝΗ

ΜΑΡΟΥΛΗΜΑΡΙΑ

ΠΑΒΛΟΒΑΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΣΧΑΛΗΓΙΑΝΝΑ

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΑΡΕΤΗ

ΣΑΒΡΑΜΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΑΘΑΤΟΥ – ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΕΛΕΝΗ

 

Ευχαριστούμε, επίσης, όλους εσάς που με την παρουσία σας και όχι μόνον τιμήσατε το παζάρι της Ένωσής μας.

Σας ενημερώνουμε ότι το παζάρι μας συνεχίζεται στα γραφεία του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, το παζάρι θα ολοκληρωθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου κατά τις μεσημεριανές ώρες. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά, όλους εσάς που μας στηρίζετε και σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα και το 2020 να είναι μία Χρονιά γεμάτη δημιουργία, προσφορά και αλληλεγγύη.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,           Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                Μαρία Λαδά