Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι: Η ΕΛΑΣ κοντά στη σύλληψη της μαυροντυμένης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πλέον είναι ζήτημα ημερών η σύλληψη της «μαυροφορεμένης» γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Σφίγγει όλο και περισσότερο ο κλοιός γύρω από τη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει κατά πολύ στις έρευνες φτάνοντας πολύ κοντά στην μαυροντυμένη που πέταξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Ήδη, πηγές της ΓΑΔΑ μιλούν για σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν καταλήξει στην ταυτότητα της μαυροντυμένης γυναίκας, έπειτα από ενδελεχή ανάλυση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μέσω της «σάρωσης» των κινητών τηλεφώνων. Το επόμενο 24ωρο θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο, σημειώνουν αστυνομικοί για την έρευνα. Και αναμένονται ιδιαίτερα λεπτοί χειρισμοί από την Ασφάλεια στη ΓΑΔΑ για να αιφνιδιάσουν τη νούμερο ένα ύποπτη για να της περάσουν χειροπέδες.

Αισιοδοξία ΕΛΑΣ για σύλληψη μαυροντυμένης

Είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές πηγές εκφράζονται με τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη των ερευνών. Την ίδια ώρα, η Ιωάννα Π. εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Η 34χρονη είναι η πρώτη που θέλει να βρεθεί η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι η Ιωάννα πράγματι δεν αναγνωρίζει τη γυναίκα που της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο σε καμία από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι άντρες της Ασφάλειας από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι Αρχές έχουν και ηχητικό με τη φωνή της άγνωστης γυναίκας από την κλήση που έκανε η τελευταία για να κλείσει το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα. Αλλά η Ιωάννα δεν αναγνώρισε ούτε τη φωνή.

Εξελίξεις σημειώνονται παράλληλα σε διάφορα επίπεδα της έρευνας για τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την ταυτοποίηση της μαυροντυμένης που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη. Εξ ου και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι σύντομα η υπόθεση θα έχει αποτελέσματα. Σε αυτή την κατεύθυνση εργάζονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στοιχείο – κλειδί στην υπόθεση με το βιτριόλι

Η αστυνομία έχει στα χέρια της ένα νέο στοιχείο από την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα. Όπως μετέδωσε το Star, οι αρχές αξιολογούν διεξοδικά ένα τηλεφώνημα που πιθανολογείται ότι είναι “κλειδί” στην υπόθεση.

Πηγή: dikaiologitika.gr