Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με τον γνωστό δικηγόρο: Το μήνυμα στο κινητό της συζύγου που τον έβγαλε εκτός εαυτού!

Αυτή την ώρα, ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, επίσης δικηγόρου, βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας.

Η επίθεση της προκάλεσε τραύματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν το ζευγάρι δειπνούσε σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπως αναφέρει η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μετά την αποχώρησή τους από το εστιατόριο, το ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο, και τότε – σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1 – η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου φέρεται να έστελνε μηνύματα που ενόχλησαν τον άντρα της.

Ακολούθησε, κατά το ρεπορτάζ, ο ξυλοδαρμός της από τον γνωστό ποινικολόγο.

Απομένει να διευκρινιστεί αν ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε και στο σπίτι του ζευγαριού, καθώς η αρχική εκδοχή τόσο από το θύμα (επίσης δικηγόρο) όσο και από τον ποινικολόγο ήταν ότι εκείνη έπεσε από τις σκάλες.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δικηγόρος φέρεται έτοιμος να παραδεχτεί τον ξυλοδαρμό στην απολογία του και να ζητήσει συγγνώμη. Η σύζυγός του, επίσης δικηγόρος, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, βρισκόταν σε αμαξίδιο και ήταν ανίκανη να μιλήσει, παρά μόνο έγνεφε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κλινικής, στην οποία μετέβη η δικηγόρος: «Από το περπάτημά της φαινόταν ότι ήταν καταβεβλημένη, χτυπημένη. Κρατούσε το πρόσωπο και το στόμα της, φαινόταν πως πονούσε εκεί πολύ. Όταν έφτασαν στα επείγοντα, πήγε για ιστορικό η νοσοκόμα, αλλά ο σύζυγός της ήταν καθησυχαστικός».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με Το Πρωινό, το περιβάλλον της κλινικής αναφέρει: «Όταν η νοσοκόμα φώναξε τον γιατρό που εφημέρευε, ο δικηγόρος ήταν εκεί για να τη βοηθήσει με την επικοινωνία εξαιτίας του τραυματισμού στη γλώσσα και στο στόμα. Όμως, οι γιατροί συχνά ζητούν από τους συνοδούς να βγουν από τον θάλαμο για να εξετάσουν με ησυχία. Ο γιατρός είδε ότι τα τραύματα της γυναίκας δεν ήταν από πτώση και όταν έμειναν μόνοι, τη ρώτησε και εκείνη του έγνεψε. Όταν ήρθε η Αστυνομία, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση. Ο γιατρός επέμενε ότι τα χτυπήματα ήταν από χέρι».

συνέχεια στο athensmagazine.gr