Ρούλα Πισπιρίγκου: Αλλάζει τώρα όσα είχε υποστηρίξει – Τι συνέβη τελικά όταν πέθανε η Ίριδα;

Η 33χρονη έδωσε μια νέα εκδοχή που ανατρέπει όσα έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα για τον θάνατο της Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλάζει τώρα όσα είχε υποστηρίξει σχετικά με το τι συνέβη μετά από το βράδυ που πέθανε η μικρή Ίριδα, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Για το έξι μηνών μωρό που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του και, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια δολοφονήθηκε – όπως και οι αδερφές της – η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως περιέγραψε διαφορετικά τα πράγματα στην ψυχολόγο που την επισκέφτηκε μέσα στη φυλακή.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η εν λόγω εκδοχή που έδωσε η 33χρονη, ανατρέπει όσα έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα, τόσο από τη Ρούλα, όσο και από την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στη Δήμητρα “Eτοίμασέ την και φέρε την να την ταΐσω”. Και μου έφερε ένα παιδί μπλε… Και μου λέει “τι έπαθε;”. Μου έπεσαν όλα, μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε.

Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της, σαν να ξεφυσούσε», φέρεται να είπε η κατηγορούμενη, η οποία τις επόμενες ημέρες θα δώσει κατάθεση ως βασική ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δύο της παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της είχε αναφέρει ότι το παιδί δεν ανάσαινε όταν το βρήκε στην κούνια του τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο, η 33χρονη έδωσε μία άλλη εκδοχή, συζητώντας με την κλινική ψυχολόγο.

Οι δύο εισαγγελείς περιμένουν τώρα τις γραπτές της εξηγήσεις για τις δολοφονίες και των δύο κοριτσιών που ετοιμάζει μέσα στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγή: pronews.gr