ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Αυτά είναι τα δύο “όπλα” της για την υπεράσπισή της!

Η Ρούλα στηρίζει την «αθωότητά» της στα πορίσματα Τσάκωνα και Τσιόλα!

Πρωταγωνίστριες και πάλι στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη… οι αδελφές Πισπιρίγκου. Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα αλλά και η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου έφερε και πάλι στην επικαιρότητα της δύο αδελφές με την 33χρονη να «φωνάζει» μέσα από τον Κορυδαλλό πως… είναι αθώα! Ετσι η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει να αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η δε αδερφή της, Δήμητρα, δηλώνει   πεπεισμένη πως η 33χρονη δεν έχει πειράξει τα παιδιά της.

Μέσα από τη φυλακή, όπου βρίσκεται μετά την προφυλάκισής για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε στην αθωότητά της παρά τα όσα αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, με όλα τα βλέμματα τα στρέφονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Εκείνη, μέσα από τη φυλακή, δηλώνειαθώα. «Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σ’ αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια» είπε η 33χρονη κατηγορούμενη. Είναι βέβαιο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχίσει  την ίδια υπερασπιστική γραμμή! Σε σχέση με τα νέα ιατροδικαστικά πορίσματα που κάνουν λόγο για ασφυκτικούς θανάτους των δύο παιδιών είναι βέβαιο πως θα τα αντικρούσει και τα στηριχθεί στα δύο πρώτα που αποδίδουν τους θανάτους σε παθολογικά αίτια.Από την άλλη ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε πως «έχουμε από τη μία πλευρά δύο ιατροδικαστικά πορίσματα που λένε πως υπάρχουν παθολογικά αίτια και μιλώ για τα πορίσματα της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα, οι οποίες δεν ήταν και αυτές μόνες τους, υπήρχαν και παθολογοανατόμοι, δηλαδή τουλάχιστον τέσσερις επιστήμονες που κατέληξαν ότι είναι παθολογικά τα αίτια στους θανάτους του βρέφους και της Μαλένας».

Ο  δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος,   στάθηκε στο γεγονός πως η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει στα χέρια της το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Μίλησε για «ένα πόρισμα που περιμένουμε και τελευταίοι μάλλον θα το μάθουμε γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτό κι εμείς δεν το έχουμε στα χέρια μας».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι η 33χρονη «αισθάνεται στεναχώρια κι ανησυχία για την αδελφή της κι όχι μόνο για εκείνη αλλά για ολόκληρη την οικογένεια που δεν έχει της έχει αποδοθεί η παραμικρή ευθύνη». Σημείωσε δε ότι «πάρα πολλές παρατηρήσεις που κάνει η Ρούλα σε σχέση με δηλώσεις που γίνονται από ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους που έχουν μεγάλες αντιφάσεις. Άλλα λένε χθες, άλλα σήμερα κι ενδεχομένως άλλα θα πουν αύριο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα ασχολίαστο, θα τα επισημάνουμε όλα».

Πηγή: flamis.gr