Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στην απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τον Μάνο Δασκαλάκη

Στην άρνηση της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, επέμεινε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της ενώπιον της 18ης ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές είχε συναισθηματική φόρτιση κατά τη διάρκεια της απολογίας της, αναφερόμενη στην κόρη της, Τζωρτζίνα, και την διαδρομή της αρρώστιας της, μέχρι και τη στιγμή που κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022. «Είμαι μάνα, έχασα τρία παιδιά και βρίσκομαι ένα βήμα πριν την φυλακή…» τόνισε μεταξύ άλλων ενώπιον της 18ης ανακρίτριας.

Όσο αφορά στην ψυχραιμία που υπέδειξε κατά τη διαχείριση της αρρώστιας της Τζωρτζίνας και της τραγικής κατάληξης που είχε, φέρεται να υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη διότι είχε ήδη χάσει δύο παιδιά.

Η κατηγορούμενη επιχείρησε με την απολογία της να αντικρούσει όσα της καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές και απάντησε στα πολλά ερωτήματα που της τέθηκαν από την ανακρίτρια.

Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι την προηγούμενη ημέρα αυτό που αυτό που είπε στους γιατρούς πως «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα…», ήταν ένα «καμπανάκι» καθώς η Τζωρτζίνα συνήθιζε να παρουσιάζει πρώτα μικρότερα περιστατικά ταχυκαρδίας και στη συνέχεια ένα μεγάλο βραδυκαρδίας.

Σχετικά με τις ερωτήσεις που έκανε για τις κάμερες αυτό, ισχυρίζεται ότι αυτό έγινε, καθώς είχε σημειωθεί ληστεία στο νοσοκομείο και ανησυχούσε.

Για το αίτημα για μονόκλινο δωμάτιο φέρεται να ισχυρίζεται ότι έτσι κι αλλιώς λόγω της κατάστασης της Τζωρτζίνας θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο.

Όσον αφορά στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας φέρεται να επικαλέστηκε τις επίσημες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους και πως για τη Μαλένα είχαν υποβάλει μήνυση με τον εν διαστάσει σύζυγος της. «Εάν υπήρχε εγκληματική ενέργεια θα κατέθετα μήνυση;» φέρεται να αναρωτήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ρωτήθηκε και να απάντησε για όλη τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς ωστόσο -κατά πληροφορίες- να αφήσει αιχμές σε βάρος του, για τις υποθέσεις των θανάτων των τριών παιδιών τους.

«Βομβάρδισε την Ρούλα Πισπιρίγκου με ερωτήσεις η ανακρίτρια»

Όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας (04.04.2022), η Ρούλα Πισπιρίγκου βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Αφότου ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφανθούν για το αν θα προφυλακιστεί η κατηγορούμενη, κάτι που αναμένεται να συμβεί απόψε το βράδυ.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως η 33χρονη κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, που σημαίνει πως για περίπου τέσσερις ώρες η ανακρίτρια την «βομβάρδιζε» με ερωτήσεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και το αφήγημα του «ιατρικού λάθους»

Όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Πηγή: newsit.gr