Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε ότι προφυλακίζεται (βίντεο)

Με τα δρακόντεια μέτρα που έφτασε στα δικαστήρια εννιά ώρες νωρίτερα αποχώρησε μετά την απόφαση προφυλάκισής της για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε η προφυλάκιση σύμφωνα με τους συνηγόρους της.

Σε κλάματα ξέσπασε σύμφωνα με τις συνηγόρους της η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που της ανακοινώθηκε η προφυλάκισή της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Οι συνήγοροι που την συνόδευσαν στην 9ωρη παραμονή της στα δικαστήρια και την 5ωρη απολογία ενώπιον της ανακρίτριας, ανέφεραν ακόμα ότι αναμένουν απάντηση από το «Αγλαΐα Κυριακού» για το αν και πού διαθέτουν την κεταμίνη.

Παράλληλα «ψάχνουν να βρουν την προέλευση της» και στέκονται ιδιαίτερα στην απάντηση για την ώρα του επεισοδίου της Τζωρτζίνας και το ότι η μη΄τέρα της δεν βρισκόταν μπροστά εκείνη την ώρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων εννιά ώρες μετά την έλευσή της το πρωί, έχοντας περάσει πέντε ώρες απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας.

 

Πηγή: Dikaiologitika Newς