Καιρός: Στα μηνύματα που έλαβε για τον καιρό του Δεκεμβρίου θέλησε να απαντήσει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χάρτη με την πορεία του καιρού τον Δεκέμβριο ενώ κάνει λόγο για εντυπωσιακή αλλαγή στο καιρικό σκηνικό προς τα τέλη του μήνα.«Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και για την αναλογική εκτίμηση του Δεκεμβρίου 2022. Από τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ λογικό να θέλετε διευκρινήσεις για την εκτίμηση του αναλογικού κυριώς κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα μ’ αυτό φαίνεται μια σχετικά μικρής διάρκειας αλλά αρκετά εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού και κυρίως ένα ιδιαίτερα έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανεύασμα!

Οπως σας έγραψα όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις μόνο και μόνο για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου, γιορτινές μέρες που έρχονται!

Μόλις θα πλησιάσουν όμως οι παραπάνω ημερομηνίες θα επανέλθω για να δούμε αν και τι ποσοστό επαλήθευσης θα έχει η αυτή η πειραματικη προσπάθεια καθώς θα μιλάμε για μια εκτίμηση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου!!! Μέχρι τότε βασιζόμαστε σε ότι νεότερο μας δίνουν τα καθημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία…και τα οποία και μεταδίδουμε από ΔΕΥ – ΠΑΡ στις 17:45 και 22:00, στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου» έγραψε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Γερολυμάτου: Στην εκδήλωση “ταξίδι ζωής” με αναφορά την τρίτη ηλικία, υπο την αιγίδα της Περιφέρεια Αττικής (εικόνες)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Σάββα στον Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Σπαρτιά-Ο αγιογράφος της εικόνας του Αγίου (εικόνες)