Σάλος με δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη -Είπε πως «πλήττεται η καριέρα του Λύτρα», χαμός στο πάνελ και στα social

Αντιδράσεις προκάλεσε δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία, αναφερόμενη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, είπε ότι καταστρέφεται η καριέρα του.

Το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις, στο πάνελ της εκπομπής αλλά και στα social media, αναφέρθηκε στο πώς η καριέρα του δικηγόρου «καταστράφηκε».

Συνεργάτης της στην εκπομπή αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν τον αφορά καμία καριέρα, όταν πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης.

Ο διάλογος της Ζήνας Κουτσελίνη με συνεργάτη της, που προκάλεσε αντιδράσεις

«Εσείς αμφισβητείτε αυτήν τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της αυτήν τη στιγμή πλήττεται;» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη. Ο συνεργάτης της, Δημήτρης Μαρέδης, απάντησε: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιεί. Αλίμονο. Δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός, ένας άνθρωπος που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα ή σε έναν άνδρα, σε έναν άνθρωπο, είναι καταδικαστέος. Δεν με νοιάζει να καταστραφεί οποιαδήποτε καριέρα».

 

«Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό; Για να καταλάβω» του απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη, ανεβάζοντας τους τόνους, για να πάρει την απάντηση «εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;».

«Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου;» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε: «Ξέρουμε αυτήν τη στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Δεν το ξέρεις».

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε, αναφερόμενη σε προσωπικά βιώματά της και είπε ότι ένας άνθρωπος αυτήν τη στιγμή «έχει καταστραφεί ολόκληρος».

 

 

«Και ο πατέρας μου την έδερνε μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;» είπε, σε άλλο σημείο, η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν λέει κανείς ότι στεναχωριόμαστε για αυτό, αλλά να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι» είπε και κατέληξε: «Είναι ντροπή να λένε για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής».

Στα social media ήταν πολλές οι αντιδράσεις

Δείτε μερικά σχόλια από τα social media: