Εργασίες συντήρησης και επισκευής των τοιχίων της περίφραξης του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα, εκτελούνται αυτές τις ημέρες στα Πουλάτα.

Όπως μας ανέφεραν τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, τα έργα εκτελούνται με δαπάνες συγχωριανών μας που διαμένουν στο εξωτερικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αποξηλώσεις, σοβαντίσματα, ελαιοχρωματισμό των κάγκελων και της αυλόπορτας, αλλά και κατασκευή τοιχίου στο σημείο που σήμερα υπάρχει συρμάτινη περίφραξη.

Τα νέα αυτά έργα έρχονται σε συνέχεια του πρόσφατου ελαιοχρωματισμού της εξωτερικής τοιχοποιίας του Ναού και αναμένεται να βελτιώσουν αισθητικά τον προαύλιο χώρο του, αλλά και το κέντρο του χωριού μας συνολικά.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δωρητές για την προσφορά τους και να ευχηθούμε η κίνησή τους να βρει μιμητές. Εξάλλου, οι ανάγκες τόσο των εκκλησιών μας όσο και γενικότερα των Πουλάτων είναι μεγάλες και οποιαδήποτε δωρεά είναι ευχής έργον.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Με αμείωτη ένταση οι εργασίες στο Κολυμβητήριο-Θα παραληφθεί ολοκαίνουργιο! (εικόνες)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά-Ανταπόκριση του ΣΚΑΙ για την κακοκαιρία: Κατολισθήσεις και διακοπή κυκλοφορίας (βίντεο)