Σαν σήμερα το 1995 το δικαστήριο εξέδωσε τις ποινές για τους σατανιστές-δολοφόνους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη.

Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης, Δήμητρα Μαργέτη: Ήταν οι σατανιστές της Παλλήνης. Ήταν στυγνοί δολοφόνοι, που έκαναν μαύρη μαγεία, θυσίες και ένα σωρό εγκλήματα. Σήμερα είναι έξω και οι τρεις. Στυγνοί δολοφόνοι και είναι ελεύθεροι. Μια μέρα σαν τη σημερινή, την 1η Ιουλίου του 1995 το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του για τις ποινές των σατανιστών-δολοφόνων, οι οποίοι σήμερα είναι ελεύθεροι!

Πίσω στο 1993, η Δήμητρα Μαργέτη θα πει σε συνέντευξή της πως έναν χρόνο νωρίτερα είχαν επιλέξει να σκοτώσουν -σημαδιακά Μεγάλη Εβδομάδα- για να πάρουν δύναμη από τα πνεύματα.

2

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, βρήκαν την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, η οποία επέστρεφε σπίτι της, από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» που εργαζόταν ως καμαριέρα. Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης υποκρίθηκαν πως ήταν αστυνομικοί και την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό τους. Την οδήγησαν στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο οινοποιίας «Καμπά» στην Παλλήνη και από εκεί στο Σέσι. Η συνέχεια είναι φρικιαστική: Την στραγγάλισαν, της πολτοποίησαν το κεφάλι για να μην αναγνωρίζεται και προχώρησαν στις τελετές τους.

2

Νωρίτερα, τον Αύγουστο του 1992, οι σατανιστές, οδήγησαν την 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στo Σέσι Γραμματικού. Της είχαν πει ότι θα την μυούσαν στον σατανισμό και ότι θα τη βοηθούσαν να δει τι υπάρχει στην Κόλαση. Την στραγγάλισαν και την έκαψαν με βενζίνη για να «εξαφανίσουν» το πτώμα.

2

Ο Μάνος Δημητροκάλης, τα Χριστούγεννα του 1993, νιώθοντας κάποιες τύψεις εξομολογήθηκε τις αποτρόπαιες, βάναυσες και εγκληματικές πράξεις τους σε έναν ιερέα. Δεν άντεξε από αυτά τα φριχτά εγκλήματα που άκουσε και σίγουρος ότι θα συνέχιζαν τις εγκληματικές τους πράξεις, πήγε στην αστυνομία.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς συνελήφθησαν. Μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης, ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή για την απολογία τους και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των σατανιστών, καθώς δεν ήταν μόνο αυτοί. Ποινική δίωξη ασκήθηκε και στους Χαράλαμπο Ζαβρά, Αγγελική Αναγνώστου, Βαρβάρα Αγγελοπούλου, Μαρία και Κατερίνα Ριγάκη.

2

Ο Ασημάκης Κατσούλας είχε καταθέσει: «Από τότε που πήγαινα στην τρίτη τάξη του Λυκείου άρχισε το ενδιαφέρον μου για τη μαγεία. Είχα επηρεαστεί από τους στίχους τραγουδιών της Χέβι Μέταλ. Ντυνόμουν με μπλούζες που πάνω τους είχαν ζωγραφισμένες διάφορες σατανικές μορφές και σύμβολα. Το 1990, δύο περίπου χρόνια αφού τελείωσα το Λύκειο, άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο σοβαρά για τη μαγεία και το πρώτο βιβλίο που αγόρασα είχε τον τίτλο Νεκρονομικόν».

Τον Δεκέμβριο του 1991, ο 19χρονος τότε Κατσούλας σύναψε σχέση με την (τότε) 15χρονη Δήμητρα Μαργέτη, η οποία και αυτή είχε διαβάσει σχετικά βιβλία σατανισμού. Ξεκίνησαν με αυτοσχέδιες τελετές στον σατανισμό και λίγο αργότερα μπήκε στην εγκληματική ομάδα και ο Μανώλης Δημητροκάλης.

Στις 23 Ιουνίου το 1995 ξεκίνησε η δίκη τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους τους κατηγορούμενους, Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη, Δήμητρα Μαργέτη, Κατερίνα και Μαρία Ρηγάκη και Βαρβάρα Αγγελοπούλου και αθώους τον Χαράλαμπο Ζάβρα και την Αγγελική Αναγνώστου.

2

Από την πρώτη στιγμή, ο Δημητροκάλης και η Μαργέτη υπέδειξαν ως αρχηγό τον Κατσούλα, λέγοντας μάλιστα ότι τους απειλούσε και ασκούσε πάνω τους μια σατανική επιρροή. Η Μαργέτη είχε πει στους δημοσιογράφους: «Μας είχαν απειλήσει πως ότι κι αν πούμε θα μας σκοτώνανε Μπορείτε να καταλάβετε ότι πιεζόμασταν ψυχολογικά, δύο χρόνια;».

Ο Δημητροκάλης, αφού ομολόγησε τις πράξεις του, είπε πως… προσπάθησε να «σώσει» κάποιους νέους από τον Κατσούλα: «Ομολόγησα μόνος μου και έδωσα και άλλα παιδιά που ήταν μιλημένα, να μην ξανάρθουν σε επαφή με αυτόν τον τύπο (Κατσούλα). Εξυπηρετούσε τις ανωμαλίες του».

Ο ίδιος ο Κατσούλας αρνήθηκε ότι ήταν αρχηγός λέγοντας: «Υπάρχουν άτομα σε πιο υψηλούς βαθμούς, πάνω και από τον δικό μου. Και σίγουρα δεν είμαι εγώ ο αρχηγός, αφού με τη Μαργέτη είχαμε σκοπό να αρραβωνιαστούμε και με τον Μάνο ήμασταν φίλοι χρόνια. Δεν υπήρχε θέμα αρχηγίας».

Η Μαργέτη από την πλευρά της αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση και με τους δύο. Αρχικά με τον Δημητροκάλη και αργότερα με τον Κατσούλα καθ’ υπόταξη κάποιου δαίμονα: «Ο Μάκης μπήκε στην αρχή σαν παρέα μέσα στη σχέση μας με τον Μάνο. Ώσπου μας έβαλε λόγια και τα χαλάσαμε. Την ίδια μέρα που τα χάλασα με τον Μάνο, πιο πριν είχε υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο…»

– Με τον σατανά;

-Ναι. Από ‘κει ξεκινάει η σχέση μου με τη μαγεία. Τα φτιάχνω με τον Μάκη επειδή ήταν εντολή κάποιου δαίμονα να κάνουμε σχέση»

Κατσούλας και Δημητροκάλης καταδικάστηκαν σε δις ισόβια και κάθειρξη 12 και 10 ετών αντίστοιχα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και η Μαργέτη σε 18 έτη και 4 μήνες, με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Όπως είπαμε, σήμερα και οι τρεις είναι ελεύθεροι.

Πηγή: https://de-facto.gr/