Σε διαδικασία ενημέρωσης ο Κεφαλονίτης νέος Λιμενάρχης Ζακύνθου

Πυρετώδεις είναι οι διαδικασίες ενημέρωσης, παράδοσης και παραλαβής από τον μέχρι πρότινος Λιμενάρχη Ζακύνθου Πλωτάρχη Λ.Σ. Νίκο Κοκκάλα στο διάδοχό του Αντιπλοίαρχο ΛΣ Αθανάσιο Σιούτη, ο οποίος υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο της Κω ως Υπολιμενάρχης και από προχθές ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος Λιμενάρχης Ζακύνθου.
Ο Κεφαλλονίτης στην καταγωγή κ. Σιούτης πριν προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, μάς ζήτησε να ενημερωθεί πρώτα και ακολούθως θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας για θέματα αρμοδιότητάς του.
Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων σε τοπικές αιρετές και θεσμικές αρχές προκειμένου να γνωριστεί μαζί τους. Σκοπός μια πρώτη πληροφόρηση για το τι είναι καταγεγραμμένο σε κάθε επίπεδο και πως μπορεί να διευθετηθεί μέσα από τη συνεργασία τους.
Η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής θα γίνει τις επόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Κοκκάλας αναμένεται να κάνει τον απολογισμό της Υπηρεσίας τα τελευταία 7,5 χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι την μετακίνησή του από το νησί, μετά από 13 συνολικά χρόνια παρουσίας του -7,5 χρόνια από αυτά ως Λιμενάρχης-, τη ζήτησε ο ίδιος με αίτημα που υπέβαλλε προς τη φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και από εδώ και στο εξής θα υπηρετεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας, και όπως έγινε γνωστό στην νευραλγική Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Λ.Σ..

Αναδημοσίευση από www.imerazante.gr