Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι μετά από πολλές προσπάθειες κατορθώσαμε μέσα στα πλαίσια του νοικοκυρέματος της εκκλησίας και του κοιμητηρίου Δραπάνου να νομιμοποιηθεί το κυλικείο που βρίσκεται στον χώρο αυτό, να το δημοπρατήσουμε και να αναδειχθεί ο ανάδοχος ο οποίος ανέλαβε από τον Σεπτέμβριο το ανακαινισμένο κυλικείο κάτι που προβάλει τον Δήμο μας, την εκκλησία μας αλλά εκπέμπει σεβασμό προς τους κατοίκους μας όπου εις το εξής θα υπάρχει ένας ευπρεπής χώρος εις τον οποίο μπορούν να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις τους προσφέροντας καφέδες, νερό κλπ στους συμμετέχοντες στο πένθος .

Έτσι από εδώ και στο εξής ο ανάδοχος ιδιώτης είναι ο κ. Βασίλης Μοσχονάς στον οποίο θα απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6977620698.

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου βεβαίως θα συνεχίσει να επιβλέπει τη εύρυθμη λειτουργιά του χώρου.

Ευχαριστούμε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών υπηρεσιών κ. Σοφία Γαρμπή και την κ. Ελένη Μπενετάτου υπάλληλο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου για την νομιμοποίηση του κτηρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο μας για την συμπαράσταση του.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ   ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθροΣυντρίμμια άφησαν πίσω τους οι έλεγχοι στην Κεφαλονιά
Επόμενο άρθρο“ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ”: “Κάπως έτσι διαχέονται οι φήμες περί …σύμπλευσης Μιχαλάτου – Παρίση ιδιαίτερα με την απλή αναλογική”