Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς (pics)

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε χθες το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς “Ντόρις” στις εγκαταστάσεις του 2ου Λυκείου Αργοστολίου.

Το παρών έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και εθελοντές που επιτελούν ένα πραγματικά θεάρεστο έργο προσφέροντας καταφύγιο, φροντίδα και αγάπη σε 500 σκυλάκια και γατάκια που κάποιοι ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας εγκαταλείπουν στο δρόμο ή βασανίζουν, όπως τόνισε και στον χαιρετισμό του ο Ιερέας π. Ανδρέας Σβορώνος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος Μαρίνα Μασάδο καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν τον Σύλλογο. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς και Πρόεδρος της Επιτροπής για την προστασία των ζώων Ηλίας Κουρκουμέλης, ευχάριστη συντροφιά στον κόσμο κράτησε το συγκρότημα Signori Band.

Ο Σύλλογος είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο μπουφέ με γλυκά και εδέσματα για τους καλεσμένους ενώ αμέσως μετά την κοπή της πίτας  ο Διονύσης Καππάτος παρουσίασε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ η καθηγήτρια Βάσω Λεβεντάκου έκανε τη μετάφραση στα αγγλικά. Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές πλακετών στους πολύτιμους εθελοντές που δίνουν τη μάχη καθημερινά για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων αγόγγυστα και με πολύ αγάπη.

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr