Σε πνεύμα συνεργασίας η συνάντηση του Δήμου με τους Σκαλισιάνους για Βιολογικό, πεζόδρομο και καθημερινότητα

Σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και με δημιουργικό διάλογο συζητήθηκαν σήμερα στο Πολύκεντρο Σκάλας τα σοβαρά ζητήματα του Βιολογικού, του πεζόδρομου αλλά και θέματα καθημερινότητας της περιοχής.

Ως προς το Βιολογικό συμφωνήθηκε από όλους οι συνδέσεις να γίνουν από το Σεπτέμβριο ώστε να μην υπάρξει αναστάτωση εντός της τουριστικής περιόδου, ενώ για τη λειτουργία του κόμπακτ ενημερώθηκε η τοπική κοινωνία για μία μικρή γραφειοκρατική εμπλοκή που υπάρχει και που μπορεί να επιληφθεί με τη συνδρομή της Αποκεντρωμένης.

Για τον πεζόδρομο ξεκαθαρίστηκε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για τη σύνταξη της απαραίτητης μελέτης ώστε να απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και ότι χρειάζεται λίγο υπομονή ώστε το θέμα να έχει αίσιο τέλος.

Το κλιμάκιο του Δήμου αποτελείτο από τον Δήμαρχο Α. Παρίση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Ανουσάκη και τον επιστημονικό σύμβουλο του Δημάρχου Δ. Καμινάρη.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σ. Σολωμός, ο Πρόεδρος της Σκάλας Μ. Κουρκουμέλης και ο δημοτικός σύμβουλος Αντιπολίτευσης Α. Ζαπάντης.

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr