Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα μπροστά στη Βουλή;

Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12 Μαρτίου στις 13.30. Το ζήτημα του σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έξω από την Βουλή δεν φαίνεται να έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα στην Βουλή με θύμα έναν νέο άνθρωπο προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά. Το γεγονός ότι έγινε ακριβώς έξω από την πύλη εισόδου του κοινοβουλίου επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σημαίνει ότι θα έπρεπε να λάβει πολύ γρήγορα απαντήσεις καθώς το σημείο βρίθει αστυνομικών δυνάμεων και καμερών.

Διαβάστε επίσης: O Υφυπουργός Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννης για τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ: Αυτές είναι οι αιτήσεις για επιχειρήσεις & φυσικά πρόσωπα εκκρεμούν για την Κεφαλονιά

Διαβάστε επίσης: Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: Οι πολίτες απαντούν στον Π. Καππάτο-Πήραν “φωτιά” τα σόσιαλ μήντια

Αρχικό κείμενο.Την ώρα που στη βουλή κορυφωνόταν η σύγκρουση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, επ’ αφορμή της αστυνομικής βίας και τα πρόσφατα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, μπροστά στην πλαϊνή είσοδο της βουλής σημειωνόταν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: ΠΕΝΕΝ: Νέα κρούσματα κορωνοιού σε ναυτικούς της ακτοπλοΐας στο F/B “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” της ναυτιλιακής εταιρείας LEVANTE FERRIES

Διαβάστε επίσης: Αργοστόλι: Ολοσχερής καταστροφή των 16 κοκοφοινίκων που είχε φυτεύσει πέρσι ο Δήμος πίσω από την αγορά (pics)

Υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, η οποία ανέβαινε τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο σημείο της διασταύρωσης με την Ακαδημίας και την πύλη εισόδου-εξόδου οχημάτων της Βουλής των Ελλήνων.

Η μηχανή ανετράπη και ο μοτοσικλετιστής βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητος.

Η κυκλοφορία διεκόπη για διάστημα περίπου μισής ώρας στο ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας προς Χίλτον, με τον άτυχο μοτοσικλετιστή να μεταφέρεται στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.