“Money & Toyrism”: Σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Κεφαλονιά, έχασε τη ζωή του ο γιος γνωστού ξενοδόχου

Σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε την ζωή του ο Κυριάκος Ευαγγελάτος, πρωτότοκος γιος του Μάκη Ευαγγελάτου, γνωστού ξενοδόχου και τουριστικού επιχειρηματία της Κεφαλονιάς.

 ξενοδόχου Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 23χρονος Κυριάκος που είχε ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές του, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, έχασε τον έλεγχο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα, όπου και βυθίστηκε.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, για τον εντοπισμό του ΙΧ στο βυθό της θάλασσας και με την συνδρομή δύτη ανασύρθηκε το αυτοκίνητο και βρέθηκε ο Κυριάκος Ευαγγελάτος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο Μάκης Ευαγγελάτος, δραστηριοποιείται στον Τουρισμό, στον χώρο των ξενοδοχείων, στο rent a car, ενώ διατηρεί και τουριστικό γραφείο incoming, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους tour operators του εξωτερικού.

evaggelatos ξενοδόχου Χωρίς να υπάρχουν λόγια  για την συμφορά αυτή, συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια Ευαγγελάτου.

Πηγή: https://money-tourism.gr/