Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12 χρόνου κοριτσιού στον Κολωνό τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, ο «Μιχάλης» θεωρείται πως είναι ένα πρόσωπο το οποίο συνεργαζόταν με τον 53χρονο και είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση βιασμού. Όπως ανέφερε το παιδάκι στις καταθέσεις του, δεν είχε συναντηθεί μαζί του, αλλά αυτός ήταν που έδινε τον αριθμό του κινητού της στους βιαστές και με τη σειρά τους εκείνοι επικοινωνούσαν μαζί της μέσω viber.

Ο ίδιος, πάντως, ο οποίος μίλησε στον Alpha, δίνει διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα. Αφού εκφράζει την πεποίθηση πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Προηγούμενο άρθροΜάκης Μεταξάς: “Ο Θολωτός Τάφος των Μαυράτων 80 χρόνια μετά – Μια νέα ψηφίδα στην Μυκηναϊκή Κεφαλονιά”
Επόμενο άρθροPortoni.gr: “Aντιπολίτευση “για τα μπάζα” : Το μόνο κακό που βρήκε στον Μιχαλάτο ο Άγγελος Κωνσταντάκης μετά από 3,5 χρόνια είναι ότι… “έβαλε δημοτικό συμβούλιο το βράδυ που είχε Εσπερινό”!!”