Σφίγγεται το στομάχι σου: Ελλάδα, πιάσαμε πάτο… (Vid)

Το ότι τα πράγματα στη χώρα μας δεν είναι ακριβώς… ρόδινα και πως δε βαίνουν όλα καλώς (σε πάρα πολλά επίπεδα), όπως απέδειξε και η τραγική ιστορία με το γαϊδουράκι προ μηνός, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. 

Ότι θα φτάναμε σε σημείο να ξύνουμε μετά μανίας τον πάτο, ωστόσο, μάλλον δεν το φανταζόμασταν. Κι όμως, ήρθε ένα βίντεο που αναδεικνύει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο αδιανόητο βίντεο που δείχνει μαθητές του γυμνασίου να πλακώνονται στο ξύλο σε “street fight”, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι ανήλικοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο, με κλοτσιές και μπουνιές και το… αλαλάζον πλήθος από κάτω δείχνει να το διασκεδάζει πραγματικά, ακόμα κι όταν το παιδί με την λευκή μπλούζα πέφτει λιπόθυμο στο έδαφος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο-αμέσως μετά το περιστατικό που οδήγησε στον μαθητή να χάσει τις αισθήσεις του και να σωριαστεί στο έδαφος- έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το απεχθές περιστατικό:

Πηγή: instanews.gr