Ο φόβος του παιδιού καταδεικνύεται μέσα από ένα μήνυμα

Στις φυλακές των Γρεβενών βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ο Ηλίας Μίχος. Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό πέρασε την πύλη των φυλακών και σταδιακά, όπως σημειώνεται, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις πράξεις του αλλά και το τι θα ακολουθήσει από εδώ και έπειτα.

Ο 53χρονος, που δεν έχει ούτε τη στήριξη της οικογένειάς του, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων βρέθηκε σε κελί καραντίνας όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες. Στη συνέχεια το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε πιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοι του.

Στο μεταξύ, ήρθε στη δημοσιότητα μία συγκλονιστική συνομιλία του Ηλία Μίχου με την 12χρονη. Σε αυτή γίνεται αναφορά στην 37χρονη μητέρα. Σύμφωνα με το MEGA, ο Ηλίας Μίχος έστειλε μήνυμα στη 12χρονη όπου της λέει ότι πήγε η μητέρα της στο μαγαζί του, για να εργαστεί, όμως αυτό τελικά δεν συνέβη.

«Ήρθε η μάνα σου από εδώ να καθαρίσει, αλλά είχα κανονίσει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά!» έγραψε ο 53χρονος.

Τότε, το κορίτσι τον ρώτησε:«Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα»!

Πηγή: instanews.gr

Προηγούμενο άρθροΣεπόλια: Συγκλονίζει γράμμα μητέρας έξω από το μαγαζί του παιδοβιαστή
Επόμενο άρθροΓιώργος Λιάγκας – “Κόκκαλο” με την πρόεδρο των εκδιδομένων: “Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου”