Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου η ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων, σε μια στιγμή που σηματοδοτεί την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και της προσφοράς προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, η Πρόεδρος Άννα Ζαπάντη, ο διευθυντής Διονύσης Ραζής, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος.
Εκφράστηκαν θερμές ευχές προς τους νέους υπαλλήλους για μια πορεία γεμάτη συνέπεια, ανθρωπιά και αφοσίωση στο λειτούργημά τους.
Η ενίσχυση του Γηροκομείου με μόνιμο προσωπικό αποτελεί μια σημαντική πράξη φροντίδας και στήριξης προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που αποτελούν ζωντανή μνήμη και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας.




