Σημαντική εξέλιξη: Βρέθηκε ο Θύμιος (εικόνες)

Ο Ευθύμης Μπουγάς 39 χρόνων εντοπίστηκε πριν από λίγες ώρες το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο, φοβούμενος ακόμα και τη σκιά του.

Στο σπίτι επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος, οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά ένα τρομαγμένο αγρίμι. Ο φόβος τον έκανε να βγαίνει στους δρόμους βαθιά μεσάνυχτα και να ψάχνει για τροφή στους κάδους απορριμμάτων. Εκεί τον είδε ένας κάτοικος, τον αναγνώρισε και τον φώναξε με το όνομά του. Ο Θύμιος άρχισε να τρέχει και χάθηκε και πάλι μέσα στη νύχτα. Μετά από αυτή την πληροφορία, οι αστυνομικοί όργωσαν κυριολεκτικά την περιοχή και τον εντόπισαν. Αμέσως μετά, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση ώστε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον εκφοβισμό που είχε υποστεί από συγκεκριμένα άτομα και τον έσπρωξε στην εξαφάνιση. Εκεί έσπευσε και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος έδωσε εντολή στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Θύμιος να ξανασταθεί στα πόδια του.

Δείτε το σπίτι όπου εντοπίστηκε ο Θύμιος:

Όλο αυτόν τον ενάμιση μήνα που πέρασε από την εξαφάνισή του, κρυβόταν μην τυχόν ξαναπέσει πάνω στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε. Αστυνομικοί και άνδρες της ΕΜΑΚ ερευνούσαν συνέχεια ακόμα και σε δύσβατα σημεία φοβούμενοι τα χειρότερα για τη ζωή του. Ο Θύμιος θα εξεταστεί από γιατρούς.

Τα ίχνη του χάθηκαν την Τετάρτη 4 Μαΐου από την ίδια περιοχή. Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση ΕΔΩ.

Πηγή βίντεο και φωτό: patrisnews.com

Πηγή: https://anikolouli.gr/