Σκληρό και απάνθρωπο βίντεο: Ανήλικοι κλωτσούν στο κεφάλι και φτύνουν αιμόφυρτο άνδρα

Εικόνες οργής προκαλεί ένα βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς μία παρέα ανηλίκων έχει περικυκλώσει ένα άνδρα,  τον οποίον κλωτσούν στο κεφάλι και φτύνουν.

Η αστυνομία του Avon και Somerset ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις που σχετίζονται με το συμβάν, την ώρα που μία γυναίκα η οποία πιστεύεται ότι είναι η αδερφή του θύματος, είπε ότι έχει εξαφανιστεί μετά την επίθεση που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν συλληφθεί ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι, καθώς και ένα 17χρονο κορίτσι, οι οποίοι βρίσκονται υπό κράτηση ως ύποπτοι για ληστεία.

Στο βίντεο διακρίνεται το θύμα της επίθεσης, ο οποίος αποκαλείται ως Karol Machnowski στα social media, να βρίσκεται αιμόφυρτο στο έδαφος την ώρα που είναι κυκλωμένος από ομάδα νεαρών.

Η επίθεση συνέβη Bridgewater στο Somerset στην Αγγλία και όπως φαίνεται στο βίντεο ξεκίνησε όταν ένας εκ των νεαρών πήδηξε πάνω στον 55χρονο άνδρα ενώ ο τελευταίος είναι πεσμένος στο έδαφος. Στη συνέχεια τον πλησιάζει ένας δεύτερος ανήλικος που προσπαθεί να ψάξει την τσέπη και στη συνέχεια του ρίχνει μία κλωτσιά και τον φτύνει.

Ύστερα κάποιος από την ομάδα των νεαρών διερωτάται «πώς είναι ακόμα ζωντανός;», ενώ στη συνέχεια τον κλωτσάει στο κεφάλι.

Μετά εμφανίζεται ένα ακόμα μέλος της ομάδας και λέει «μην κάνετε τίποτα άλλο. Το τράβηξα με την κάμερα μου» και ένας ακόμα νεαρός ψάχνει την τσέπη του θύματος για δεύτερη φορά.

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί στα social media και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει την κατακραυγή των χρηστών.

Πηγή: Dailymail