Σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της και έναν καπετάνιο: Το χρονικό της φρίκης

Υπάλληλος της οικογένειας του εφοπλιστή ο 70χρονος δράστης που άνοιξε πυρ στα γραφεία της ναυτιλιακής. Είχε βάλει στο στόχαστρο μέλη της οικογένειας

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη ναυτιλιακή εταιρεία του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, με 4 νεκρούς, 2 από τους οποίους είναι μέλη της οικογένειάς του.

Νεκροί από τα πυρά του 70χρονου δράστη είναι η αδερφή του εφοπλιστή, Μαρία Καρνέσηο Αντώνης Βλασσάκης, γαμπρός της ( ο άνδρας της αδερφής της ) και ένας καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, ο Ηλίας Κουκουλάρης.

WhatsApp_Image_2024-02-12_at_1.14.38_PM_10f1a.jpeg

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης που δούλευε για πολλά χρόνια στην οικογένεια του εφοπλιστή, εισέβαλε στα γραφεία και επέλεξε στοχευμένα τα θύματά του. Σκότωσε πρώτα τους δύο άνδρες και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το γραφείο της γυναίκας, όπου βρισκόταν κλειδωμένη.

Ο 70χρονος Άρης Ελμπουράι πυροβόλησε την πόρτα μπήκε μέσα σε αυτό και σκότωσε τη γυναίκα. Στη συνέχεια οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στο υπόγειο νεκρό και δίπλα του μία καραπίνα.

Η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό του δράστη ξεκίνησε στις 11.15.

Το προφίλ του δράστη

Ο 70χρονος, που δούλευε ως επιστάτης για πολλά χρόνια στην οικογένεια του εφοπλιστή, φέρεται να απολύθηκε πρόσφατα.

Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας και μπήκε στις εγκαταστάσεις από τον χώρο του πάρκινγκ. Οι πληροφορίες από τους μάρτυες αναφέρουν πως ανέβηκε στον ημιώροφο σκότωσε τους δύο άνδρες και στη συνέχεια πήγε στον δεύτερο όροφο, όπου βρισκόταν το γραφείο της γυναίκας.

πηγή: ieidiseis.gr