Σκοτώθηκε νεαρός οδηγός μηχανής σε τροχαίο – Αυτοψία στο «καταραμένο» σημείο που έπεσε νεκρός (εικόνες)

Νέο τροχαίο δυστύχημα στα Γιάννενα, σε ένα σημείο που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν και άλλα ατυχήματα. Ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής του…

Σοκ στα Γιάννενα από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί και στοίχισε τη ζωή σε έναν 23χρονο κάτοικο της περιοχής. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και όταν αυτή ανατράπηκε, ο ίδιος έπεσε στο δρόμο. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Στο σημείο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έσπευσαν αστυνομικοί, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον οδηγό.

Μοιραίο στάθηκε το πρωινό στα Γιάννενα για 23χρονο Έλληνα οδηγό μοτοσικλέτας όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και εξετράπη της πορείας του.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τις 07.30 το πρωί στον δρόμο που οδηγεί στο ΚΤΕΟ της Πεδινής. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τον νεαρό όμως οδηγό ήταν δυστυχώς αργά.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ιωαννίνων. Δείτε τις εικόνες του epirus-tv, από το σημείο της τραγωδίας…

  

Πηγή: newsit.gr