Σκυλίτσα παίρνει μόνη της το λεωφορείο, πηγαίνει σε πάρκο να παίξει και μετά γυρίζει ξανά πίσω στο σπίτι της

H σκυλίτσα Eclipse από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι μια απλή σκυλίτσα. Είναι μια ανεξάρτητη και έτοιμη για περιπέτεια μαύρη σκυλίτσα, ράτσα Λαμπραντόρ και Μαστίφ, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή που μένει.

Η Eclipse καθημερινά θέλει τη βόλτα της. Χωρίς όμως κανέναν άλλο αλλά μόνη της. Έτσι παίρνει ένα λεωφορείο που περνάει από ένα πάρκο σκύλων και πηγαίνει μέχρι εκεί για να κάτσει και να παίξει. Και αφού κουραστεί και βαρεθεί, περιμένει το λεωφορείο να έρθει και επιστρέφει πίσω σπίτι της. Και με εισιτήριο φυσικά, που το έχει προσαρμοσμένο στο κολάρο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κηδεμόνας της σκυλίτσας, ο Jeff, την πήγε για πρώτη φορά σε αυτό το πάρκο. Αφού έκαναν οι δυο τους τη βόλτα τους, ο Jeff θέλησε να καπνίσει. Και πήγε λίγο πιο πέρα. Εκείνη όμως τη στιγμή ήρθε το λεωφορείο. Η Eclipse έτρεξε και τον περίμενε στην πόρτα του λεωφορείου για να μπει και εκείνος μέσα.

Η τετράποδη σταρ είναι αγαπητή σε όλον τον κόσμο. Και φυσικά γνωστή στους οδηγούς των λεωφορείων αυτής της διαδρομής. Η αστυνομία μάλιστα δεν έχει αντίρρηση για κάτι τέτοιο, αφού δεν έχουν πρόβλημα οι οδηγοί.

(Image: Twitter)

(Image: Twitter)

(Image: Twitter)

Πηγή: https://petpet.news/