Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, είχα βγει σαν πτώμα να ευχαριστήσω τον κόσμο, με το καπελάκι μου»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», πρόσφατα φιλοξενήθηκε η Σοφία Βόσσου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα υγείας που αναφέρθηκε

Τα λόγια της σχετικά με την εμπειρία της σε συνεννόηση με τον γιατρό πραγματικά προκαλούν έντονα συναισθήματα και ανατριχίλα.

Τα όσα ανέφερε:

«“Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς», είπε η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια. Και συμπλήρωσε: «Είχα φτάσει 37 κιλά».

«Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο…

Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο. Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου.

Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Βάλε και την ταλαιπωρία, τα σωληνάκια, με έθρεφαν με ασκούς, άλλαξα πόσες φορές αίμα. 5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν πτώμα, με το καπελάκι μου, κανονικά», συνέχισε η Σοφία Βόσσου.

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και είπε στον γιατρό της: «Θα έρθω την άλλη μέρα, δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω».

συνέχεια στο enimerotiko.gr