Σοκ από την αυτοκτονία του 35χρονου αστυνομικού

Το ενδιαφέρον και η ανησυχία των συναδέλφων του έφερε στο φως μια τραγωδία. Ο 35χρονος αξιωματικός του Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ Πλατάνου στην είσοδο της πόλης της Αρχ. Ολυμπίας, στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης. Το παλικάρι είχε βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο, μέσα στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία.

Η είδηση του θανάτου του δεν άργησε να γίνει γνωστή και στην τοπική κοινωνία που βυθίστηκε στο πένθος και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον 35χρονο αστυνομικό που είχε παντρευτεί πρόσφατα.

Ο αστυνομικός επρόκειτο να αναλάβει υπηρεσία στις 2 το μεσημέρι και είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα από το σπίτι του στον Πύργο για να μεταβεί στην Αρχ. Ολυμπία. Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην πόλη έστριψε μέσα στο πάρκινγκ που συνήθως είναι έρημο.

Εκεί έγραψε το τέλος…

Οι συνάδελφοί του τον περίμεναν στην υπηρεσία, όμως περνούσε η ώρα και δεν είχε εμφανιστεί. Περίπου στις 4 το απόγευμα και αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, η ανησυχία έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Έτσι άρχισαν να τον αναζητούν στην πορεία που λογικά θα ακολουθούσε για να φτάσει στην υπηρεσία. Έτσι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να σοκαριστούν.

Άμεσα ενημέρωσαν την ηγεσία και γρήγορα βρέθηκαν στο σημείο ο διοικητής του Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας κ. Κούλης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Μάνδαλος, ενώ γρήγορα έφτασε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας κ. Μαρτζάκλης.

Η περιοχή γέμισε με αστυνομικούς που απόκλεισαν την πρόσβαση και στο σημείο κλήθηκε και ο Ιατροδικαστής Πατρών κ. Γκότσης όπου έκανε μαζί με τους αστυνομικούς αυτοψία στο χώρο και νεκροψία.

Επίσης έφτασαν συνεργεία των Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών της Υ.Α. Πύργου και της Υ.Α. Πατρών.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε και ο θάνατος του 35χρονου αποδίδεται σε αυτοχειρία… Στο χώρο δεν βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κάποιο σημείωμα που να αιτιολογεί την πράξη αυτ.η

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτή την εξέλιξη αυτή. Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ένα ευσυνείδητο αστυνομικό, που είχε δημιουργήσει την οικογένειά του και έδειχνε πολύ χαρούμενος για αυτό…

Τίποτα όμως δεν φανέρωνε πως μπορεί να συμβεί ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό..

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του 35χρονου αστυνομικού.

autoktonia 2

autoktonia 3

Πηγή: ilialive.gr