Μια τρομακτική εμπειρία βίωσε μια φοιτήτρια στην Πάτρα, όταν διαπίστωσε ότι ο άνδρας που την ακολουθούσε τόσο στη διαδρομή μέσα στο λεωφορείο όσο και μετά την αποβίβασή της, δεν πήγαινε προς την ίδια κατεύθυνση αλλά… αυνανιζόταν.

Η σοκαριστική περιπέτεια για την κοπέλα άρχισε όταν επέστρεφε στο σπίτι της, έχοντας τελειώσει τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο. Ο άγνωστος άνδρας βρισκόταν μαζί της στο λεωφορείο χωρίς όμως εκείνη να του δώσει ιδιαίτερη σημασία. Όταν η φοιτήτρια κατέβηκε στη στάση κοντά στο σπίτι της , αντιλήφθηκε πως την ακολουθούσε κατά πόδας. Το πρώτο που σκέφτηκε η κοπέλα ήταν ότι ίσως είχε σκοπό να τη ληστέψει κι έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», επιτάχυνε το βήμα της για να απομακρυνθεί. Το ίδιο, όμως, έκανε και ο άγνωστος που παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από αυτήν. Τότε εκείνη τόλμησε να ρίξει μια ματιά πίσω της για να καταλάβει τι ήθελε. Το θέαμα που αντίκρυσε την έκανε να παγώσει, καθώς ο άνδρας την ακολουθούσε με ταχύ βήμα, ταυτόχρονα, όμως είχε βγάλει το μόριό του και αυτοϊκανοποιούταν εν κινήσει!

Η φοιτήτρια βλέποντας ότι ο ανώμαλος τα… έδινε όλα, έβαλε τις φωνές. Τότε μόνο ο άγνωστος άλλαξε κατεύθυνση και εξαφανίστηκε ενώ η κοπέλα προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ και δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Πηγή: Espresso

Προηγούμενο άρθροΡόδη Κράτσα: Το κτιριακό πρόβλημα της Αστυνομίας στην Κεφαλονιά στην συνάντηση με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ιονίων Νήσων
Επόμενο άρθροΚινδυνεύει ο Σκλαβενίτης