Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο στην Αθηνών- Κορίνθου γνωστός επιχειρηματίας- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ- "Πάγωσε" η Πάτρα: Νεκρός ...

Τραγωδία στην άσφαλτο

 Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Αλεξίου στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αθηνών Πατρών, στην Αρχαία Κόρινθο. Η είδηση “πάγωσε” την Πάτρα αλλά και την περιοχή της Παραλίας όπου και ο τόπος κατοικίας του.

Σοκαρισμένοι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δε μπορούν να πιστέψουν την αδιανόητη τραγωδία.

Ο Δημήτρης Αλεξιου ήταν 69 ετών, ασχολείτο με την εστίαση και ήταν ο ιδιοκτήτης του ξακουστού Beer Society. Είχε  επί χρόνια σχέση με τα κοινά και την Αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Τζανάκου ενώ είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Παραλίας επί δημαρχίας Ηλία Ζαχαρόπουλου.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, μου είναι αδύνατον να το συνειδητοποιήσω” είπε συγκλονισμένος στο thebest.gr ο Νίκος Τζανάκος.

Ο Δημήτρης Αλεξίου, πατέρας τριών παιδιών, του Σταμάτη, του Θράσου και της Δήμητρας, και αδελφός της γνωστής καθηγήτριας Άννας Αλεξίου, ήταν από τους επικεφαλής του αγώνα των κατοίκων της Παραλίας Πατρών εναντίον της εγκατάστασης και λειτουργίας κεντρικού πράσινου σημείου στην συνοικία Χαραλαμπόπουλου.

Για το θέμα αυτό είχε μιλήσει τελευταία φορά στο thebest στις 21 Σεπτεμβρίου, με δυναμισμό και διεκδικητικότητα.

Όλα συνέβησαν όταν ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, σταμάτησε στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης.

Αμέσως μετά, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ακολουθούσε και το οδηγούσε 73χρονος, φέρεται να μείωσε ταχύτητα ή να σταμάτησε στην ΛΕΑ, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει με το σταθμευμένο ταξί. Εκείνη την στιγμή, για λόγους που επίσης διερευνώνται, ένα τρίτο όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος Δημήτρης Αλεξίου, συγκρούστηκε με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του 73χρονου.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Τροχαίο δυστύχημα, με δύο νεκρούς άνδρες, ηλικίας 69 και 73 ετών και δύο τραυματίες, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του 82,5ου χιλιομέτρου, κοντά στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των θυμάτων έιναι Πατρινός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ταξί στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, σταμάτησε στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης.

Αμέσως μετά, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ακολουθούσε και το οδηγούσε ο 73χρονος, φέρεται να μείωσε ταχύτητα ή να σταμάτησε στην ΛΕΑ, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει με το σταθμευμένο ταξί. Εκείνη την στιγμή, για λόγους που επίσης διερευνώνται, ένα τρίτο όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος, συγκρούστηκε με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του 73χρονου.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας. Οι πυροσβέστες και οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς δύο άνδρες, ενώ οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στα αυτοκίνητα που οδηγούσαν ο 73χρονος και ο 69χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Πηγή: thebest.gr